• Hurtig levering eller køb og afhent i butikken
  • Fri fragt v. 498 DKK
  • Gratis retur.
  • Vi tilbyder MobilePay, Anyday & ViaBill

Handelsbetingelser


Generelle oplysninger
HANSEN / NISSEN
CVR-Nr. 37323969
Søndergade 1
8700 Horsens
webshop@hansenognissen.dk
TLF. 75623844

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra HANSEN / NISSEN. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og HANSEN / NISSEN.

Accept:
Alle ordrer er bindende og er bekræftede i henhold til følgende betingelser.

Pris og betaling 
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: – Dankort, Mastercard, Visa og Maestro. Alle priser er inkl. 25% moms, ekskl. fragt. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Reservation af beløb.  Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Ligeledes kan man betale med Anyday hvor du kan opdele din betaling. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Desuden kan du vælge at betale med ViaBill, når du handler online på www.hansenognissen.dk. Det betyder, at du kan købe og få dine varer leveret nu og dele betalingen op i 10 månedlige betalinger. Du kan handle for op til 2.000 DKK rente- og gebyrfrit.  (Se priser og betingelser for beløb over 2.000 DKK HER). Betaler du ikke din månedsydelse til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra HANSEN / NISSEN anses for sket når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS.

Forsendelser uden for EU:
Varer uden for EU sendes normalt med GLS eller andet international fragtselskab

Fragt og ekspeditionsgebyr
Fragt og ekspedtionsgebyr er ikke inkluderet i de viste priser på denne side.

Nedenfor en oversigt over fragtpriser:
Leveringsmuligheder og priser

Vi tilbyder følgende leveringsformer for levering i Danmark:

  • GLS Pakkeshop - ved køb over kr. 498,- er fragten gratis (fragtfri)
  • GLS Pakkeshop - ved køb under kr. 498,- er fragtprisen kr. 39,-
  • GLS Omdeling - pris kr. 55,-
  • Leveringstid er mellem 2-3 hverdage.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i HANSEN / NISSEN overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

2 års reklamationsret
Der gives i henhold til Købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer til forbrugere.
Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
HANSEN / NISSEN
Søndergade 1
8700 Horsens

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata, faktura samt årsag til reklamationen, også evt. foto til vor adresse:

Fortrydelsesret
Når du handler på nettet og hos HANSEN / NISSEN har du normalt 14 dages fortrydelsesret som forbruger.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde plomberinger.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan kontakte vores kundeservice på webshop@hansenognissen.dk, eller benytte vores standardfortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Gratis retur
Hvis du af den ene eller anden årsag ønsker at returnere din ordre, tilbyder vi gratis returforsendelse i Danmark.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
HANSEN / NISSEN
Søndergade 1
8700 Horsens
webshop@hansenognissen.dk
TLF. 75623844

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos HANSEN / NISSEN og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige er HANSEN / NISSEN.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: webshop@hansenognissen.dk

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (
webshop@hansenognissen.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.06.2022