• Hurtig levering eller køb og afhent i butikken
  • Fri fragt v. 498 DKK
  • Gratis retur.
  • Vi tilbyder MobilePay, Anyday & ViaBill

Skjorter


Viser 1 til 15 af 568 (38 sider)

Stilfulde skjorter til mænd

Skjorten er en beklædningsgenstand, der aldrig går af mode. Moden indenfor herretøj indeholder altid skjorter, ligegyldigt hvilket årti vi befinder os i.

Skjorter til mænd bruges både til hverdag og fest og vi har det flotteste og mest stilfulde udvalg af herreskjorter. Udover at være tidløs, så bruges skjorten også af alle aldersgrupper. Vores mange forskellige designs sikrer, at der er en skjorte til hver alder og til hver smag.

Med en skjorte fremhæves mandigheden og giver et elegant udseende, som ingen anden beklædningsdel gør.

Den rigtige skjorte som du føler dig godt tilpas i, gør dig ligeledes højere. En rank holdning med selvtillid trylles nemt frem med en stilfuld skjorte.

Vi fører kun skjorter til mænd i en yderst høj kvalitet. Det giver dig en skjorte, der holder pasformen og farven i mange år.


Herre skjorter - leg med din fremtoning.

Spektret af skjorter til herre spænder vidt fra de formelle skjorter til arbejdet og til de komfortable skovmandsskjorter.

Denne stilfulde overdel som har overlevet i herremoden igennem århundreder, giver din garderobe et charmerende og maskulint pift.

Med et par jeans til skjorten får du den drengede charme, som tiltrækker de fleste kvinder.

Med et jakkesæt udenover, udstråler du styrke og magt.

Men det vigtigste er attituden. Med den helt rigtige skjorte som du føler dig tilpas i, vil du udtrykke præcis det, der er din hensigt. Det kan eksempelvis være tryghed, arrogance, positivitet, humor. Alt sammen skal matche - både tøjstil og personlighed.

Du kan desuden nemt lege med de forskellige sider i din personlighed, ved at have et forskelligartet udvalg af skjorter i skabet.

Mange mænd holder sig til samme stil og måske endda samme mærke og farve. Men vil du udfordre dit udtryk udadtil, så kan du hoppe ud af komfortzonen og have skjorter i flere forskellige stilarter.

Vi har skjorter til enhver personlighed. Også til dem med flere personligheder.


Vælg altid skjorter herre i høj kvalitet.

Vælg en skjorte i høj kvalitet og undgå nyanskaffelser og ærgrelse.

Du skal blandt andet kigge på syningerne. Skjorter til mænd skal syes med små tætte sting og med en tråd, der ikke krymper. Det sikrer pasformen igennem flere år. Stoffet skal selvfølgelig være i høj kvalitet og med en glans, der gør at skjorten krøller mindre. Mindre damp og strygning forlænger skjortens levetid.


Skjorter mænd er en gammel opfindelse.

Skjortens oprindelse går helt tilbage til 1600-tallet, hvor skjorten mest var en underbeklædning natskjorte. I 1700-tallet fik skjorten dog sin endelige og fortjente plads som en stilfuld beklædningsdel til mænd. Broderier, flæser og store flipper prydede dengang skjorten. Nu er skjorten blevet mere enkel, men stadig stilfuld og opsigtsvækkende.


Skjorter mand - skovmand eller mappedyr.

Er du mest til de komfortable og funktionelle ternede skovmandsskjorter, så har vi også dem. Der findes næppe en mere maskulin beklædningsdel end skovmandsskjorten. Du behøver altså ikke være et mappedyr eller en festoriginal, for at elske skjorter til mænd.

Vi tilbyder dig netop et alsidigt og et kæmpe udvalg af kvalitetsskjorter til meget konkurrencedygtige priser.