• Hurtig levering eller køb og afhent i butikken
  • Fri fragt v. 498 DKK
  • Gratis retur.
  • Vi tilbyder MobilePay, Anyday & ViaBill

Undertøj & Strømper


Viser 1 til 15 af 220 (15 sider)

Man behøver ikke kun at klæde sig på med stil yderst. Klæd dig stilet på fra inderst til yderst med vores sortiment af undertøj til mænd. Godt undertøj er en essentiel del i den moderne mands garderobe, og skal udvælges med tanke på både komfort og stil. En aktiv hverdag kræver lidt ekstra af ens undertøj. Der skal være god pasform og komfortable tekstiler som lader huden ånde og ikke strammer, så der er fokus på komfort for dig hele dagen. I vores udvalg kan du finde en model som matcher dine krav til både design, materiale, pasform og kvalitet. Vi har både de klassiske underbukser i klassiske farver og modeller med farve og flotte prints. Du vælger selv.


Her finder du et stort udvalg af strømper herre

For den velklædte mand, som virkelig går op i sin stil og sit udseende, er den rigtige beklædning vigtig i alle henseender. Fra inderst til yderst.

Derfor finder du et stort og varieret udvalg af tøj, fra markedets førende producenter, hos HANSEN/NISSEN, hvor du udover bukser, t-shirts og jakker også finder et stort udvalg af undertøj mænd, strømper til herre og en række andre beklædningsgenstande, som sørger for at kroppens inderste lag er dækket med stil. Du finder mande undertøj, som er fremstillet af de bedste materialer med maksimal stil og komfort for øje. Vi har nøje håndplukket de produkter, som du finder i vores sortiment, og vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at udvælge de helt rigtige genstande, når du er på udkig efter en tilføjelse til din garderobe.


Find undertøj til mænd i fantastisk kvalitet

Man kan virkelig mærke kvaliteten og de gode materialer, når man ifører sig strømper eller undertøj fra HANSEN/NISSEN. Her finder du produkter fra de førende mærker som: Bjørn Borg, Tommy Hilfiger, Egtved og mange flere. Vi har nøje udvalgt de produkter, som du finder i vores store og varierede udvalg, så du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top, når du handler hos HANSEN/NISSEN.


Komfortabelt og stilfuldt herre undertøj

Når man er på udkig efter strømper herre og andet undertøj til mænd, bør man både tænke over stil og komfort. Stilen er vigtig, da du skal kunne føle dig godt tilpas i det tøj, som du ifører dig hver eneste dag. Komforten er vigtig, da strømper og undertøj hjælper os med at komme igennem vores hverdag på en god og effektiv måde, hvor vi føler os godt tilpas, og har energi og overskud til at løse de opgaver, som hverdagen bringer.


Find undertøj herre, som opfylder dine behov

Der er rig mulighed for at finde strømper mænd, undertøj til herre og anden beklædning, som opfylder dine behov for stil, materialer, komfort og pasform. Vores hjælpsomme medarbejdere har stor viden om de produkter, som vi forhandler, og kan altid hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter. Både i vores fysiske butik, som er beliggende i Horsens, eller ved at kontakte os på mail eller telefon. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.


Få strømper til mænd og andet undertøj leveret til døren

Hos HANSEN/NISSEN ved vi, at de fleste mænd ikke ønsker at vente længe på deres nye undertøj eller strømper herre. Derfor sætter vi en ære i hurtig levering, og vi pakker hver eneste dag ordre, som vi har modtaget på vores webshop. Vi leverer over hele landet, og du har mulighed for gratis returnering, hvis du eksempelvis kommer til at købe de forkerte strømper herre. Du kan altså handle trygt, når du handler med HANSEN/NISSEN. Vi glæder os til at modtage din bestilling, så dine inderste lag kan matche dit velklædte ydre. Udvalget er stort, så vi har helt sikkert også noget, som falder i din smag.