• Hurtig levering eller køb og afhent i butikken
  • Fri fragt v. 498 DKK
  • Gratis retur.
  • Vi tilbyder MobilePay, Anyday & ViaBill

Undertøj & Strømper


Viser 1 til 15 af 26 (2 sider)

Ordentlig undertøj er nødvendigt til børn. Der skal være god pasform og komfortable tekstiler som lader huden ånde og ikke strammer, så der er fokus på komfort for dig hele dagen. I vores udvalg kan du finde en model som matcher dine krav til både design, materiale, pasform og kvalitet – uanset om du er på udkig efter undertøj eller strømper. Vi tilbyder modeller i klassiske og neutrale toner såvel som farverige designs og flotte prints. Du vælger selv.

Se det store udvalg af undertøj til drenge

Hos Hansen/Nissen finder man det, man leder efter, når man er på udkig efter nyt tøj til drenge og mænd. Vi er en herretøjsforretning, som igennem årene har klædt drenge og mænd på fra inderst til yderst. 

Her har vi samlet børneundertøj og strømper fra nogle af markedets mest kendte mærker. Mærker som er kendt for deres fremragende kvalitet, design og store udvalg. Og der findes noget for enhver smag og stil i vores store udvalg af undertøj og strømper til drenge i alle aldersgrupper. Du finder både modeller i klassiske farver og toner samt farverige designs i vores store og varierede udvalg. Du vælger helt selv, og vores dygtige medarbejdere hjælper gerne til, hvis der er behov for dette.


Her finder man de rigtige strømper til drenge 

Det er vigtigt at være iført godt fodtøj, og her spiller strømperne en rolle. Der skal være tale om tekstiler, som er behagelige at have på hele dagen igennem, hvor mange drenge har en aktiv hverdag med en lang række fysiske aktiviteter. Sådanne strømper finder du hos Hansen/Nissen, hvor vi har samlet et stort udvalg af strømper fra nogle af de førende mærker på markedet. Man kan vælge imellem forskellige størrelser og farver, og vi har også modeller, der passer til din dreng. 


Drengeundertøj fra de førende mærker 

Hos Hansen/Nissen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det tøj, som vi har samlet i vores store og varierede udvalg. Det gælder også for udvalget af strømper og undertøj drenge. Det er nemlig vigtigt, at man er iført behageligt undertøj, hvor der er fokus på komfort og funktionalitet dagen igennem. 

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, og derfor finder du kun kvalitetstøj fra kendte mærker som: Calvin Klein. Tommy Hilfiger eller Jack & Jones hos Hansen/Nissen. På denne måde kan du være sikker på at det undertøj til drenge, som vi har på lager, lever op til vores strenge kvalitetskrav. 


Godt udvalg af strømper til drenge 

Vi har samlet strømper til drenge fra markedets førende mærker. Her er tale om strømper, som er behagelige at have på hele dagen igennem. Med gode strømper er der næsten ingen grænser for de sjove aktiviteter, som din dreng kan udforske i hverdagen. Hverdagen er et eventyr, som kræver gode strømper. Og gode strømper finder man hos Hansen/Nissen. Vores fysiske butik er placeret i Horsens, men vi sender til kunder over hele landet. 


Få drengestrømper leveret til døren

Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde det helt rigtige undertøj og strømper til drenge. Vi holder til i Horsens, hvor vi dagligt tager imod vores kunder i butikkens åbningstid. Her er du altid velkommen, og vores dygtige og hjælpsomme ekspedienter står klar til at hjælpe jer, hvis der er spørgsmål til de mange forskellige modeller, som findes på vores lager. 

Hvis I ikke bor eller befinde jer i nærheden af Horsens, kan I altid bestille fra vores hjemmeside. Så sender vi jeres pakke hurtigst muligt.