• Hurtig levering eller køb og afhent i butikken
 • Fri fragt v. 498 DKK
 • Gratis retur.
 • Vi tilbyder MobilePay, Anyday & ViaBill

Sommerjakker


Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Ligesom en vinterjakke er et uundværligt stykke overtøj i enhver drengs garderobe er en sommerjakke en investering, du uden tvivl vil få glæde af gennem mange sæsoner. Til de varmere måneder er en let og praktisk jakke altid værdsat, så du kan vide dig sikker på at være klædt godt på til eventyr i det udendørs hvis vejret skulle skifte eller blive køligt. Find den perfekte sommerjakke her hos Hansen / Nissen. 

De sejeste sommerjakker til drenge

En sommerjakke er uundværlig for seje drenge, der elsker udelivet og de sene sommeraftener.

Hvor gerne vi end ville det anderledes, så er Danmarks sommervejr meget omskifteligt. Derfor er sommerjakker til drenge en nødvendighed for at holde kulden ude og forkølelsen fra livet. Sommeren er til leg, udeliv og venskaber. Også når sommeren er kold.

Vores udvalg af sommerjakker til drenge er bredt. Vi har forskellige stilarter og flere forskellige mærker, så din dreng kan nemt finde en jakke, der tiltaler ham og passer til hans individuelle stil. 

Vores sommerjakker til drenge fører vi kun i anerkendte og populære mærker, som står inde for deres høje kvalitet. F.eks. fåes vores jakker i mærkerne: 

 • Calvin Klein 
 • Hound 
 • Jack & Jones 
 • GRUNT
 • Tommy Hilfiger

Vi har både bløde og varme softshell jakker fra Jack & Jones til de koldere og fugtige dage og de seje Bomberjakker fra blandt andet Grunt. Eller måske de smarte og moderigtige denimjakker fra Hound og Calvin Klein til daten med hende den søde.

Drenge kan være vilde og det bærer deres leg selvfølgelig præg af. Det kan nemt gå ud over tøjet. Især jakken som jo netop beskytter det andet tøj indenunder. Derfor er en høj slidstyrke vigtig, når det gælder sommer jakker til drenge. Samtidigt giver den vilde leg med vennerne eller måske den brusende forelskelse under en sommeraften date, varme og fugt. En høj åndbarhed er derfor også et must. Alt dette har vi netop taget højde for ved kun at føre kvalitetsjakker.

Drenge sommerjakker og overgangsjakker

Sommerjakker til drenge er ikke kun til koldt sommervejr. De er også yderst velegnede, når årstiderne skifter. Når efteråret rammer med blæst og regn er en overgangsjakke perfekt. Det samme når vinteren viger pladsen for det lunere forår. 

Det kan anbefales at have flere sommerjakker at vælge imellem til de forskellige formål. En lun, åndbar, vandafvisende softshell jakke er med sin blødhed perfekt til leg. En Bomber jakke er både praktisk, men også klassisk og altid moderne. Den er ofte brugt som hverdagsjakke til skole. En denimjakke er ikke så behagelig til leg, men giver et elegant look til den seje dreng.

Så her får du en kort opsummering af hvad din dreng har brug for, for at komme varm og tørskindet igennem den omskiftelige sommer. Når du vælger sommerjakker til drenge kan du med fordel kigge efter:

 • En praktisk, blød, vandafvisende og åndbar jakke til leg.
 • En sej og behagelig jakke, der giver lidt street credit til skole.
 • En denimjakke til lidt finere brug eller de mere stille aktiviteter.

Alle vores jakker er perfekte at bruge som praktiske overgangsjakker, men med vejret i Danmark kan man faktisk godt sige, at næsten alle sommerjakker, igennem hele sommeren, fungerer som overgangsjakker. En overgang fra den ene dag med højt solskin og 30 grader til dagen efter med 14 grader og regn. 

En sommerjakke er nødvendig, når sommeren tilbringes i Danmark. Find den eller de helt rigtige lige her i vores store udvalg. Vi leverer din jakke hurtigt og passer den ikke eller er den bare ikke som forventet, så sender du den bare gratis retur til os. Men vi er nu ret sikre på at I finder en model, der kan blive den uundværlige del af din drengs sommergarderobe.