Fynch-Hatton

Det tyske mærke Fynch-Hatton blev grundlagt i 1998 og har siden leveret moderigtigt og komfortable tøjartikler til herre med et præg af Sydafrika. Mærket Fynch-Hatton er dedikeret til den britiske storvildtjæger Denys Finch Hatton, der kombinerede eventyr, natur og engelsk luksus i livet på den Sydafrikanske savanne, hvilket Fynch-Hattons logo ligeledes symboliserer - netop et Paraply-akacietræ, der repræsenterer mærkets unikke forhold og fascination af Sydafrika.

Desuden fokuserer Fynch-Hatton meget på miljømæssig bæredygtighed, hvilket tydeliggøres gennem produktionen og materialevalget. Fynch-Hatton fremstiller højkvalitet og moderigtigt herretøj, hvor der er plads til at den enkelte forbruger kan skabe sin egen stil. Vi har hos Hansen & Nissen udvalgt de bedste produkter fra Fynch-hatton, så du let og overskueligt kan finde det tøj, der matcher dig og dine behov bedst. Hvis du ønsker yderligere vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os eller besøge vores fysiske butik i Horsens

4XL L M 3XL XL

Fynch-Hatton polo

600,00 Kr.

XXL XL L M

Fynch-Hatton polo

500,00 Kr.

XL

Fynch-Hatton v hals

600,00 Kr.

XL M
3XL XL 4XL M
3XL XXL XL L M
L
XL M
XXL

Fynch-Hatton strik

700,00 Kr.

M XL
M

Fynch-Hatton polo

600,00 Kr.

XXL

Fynch-Hatton o-neck

700,00 Kr.

Om Hansen/Nissen

Hos Hansen / Nissen er det kundeservice, hvor kunden er i centrum, information om varen og kvalitet samt et stort udvalg i Business og casual mode der danner grundlag for vores onlineshop og vores fysiske butik i Horsens. Vi har et bredt sortiment af danske og internationale brands på lager.

HANSEN / NISSEN er E-mærke certificeret

Brug for hjælp? (+45) 75 62 38 44 eller mail@hansenognissen.dk

Du kan kontakte os pr. telefon indenfor vores åbningstid i butikken. Mail besvares indenfor 4 timer i hverdagen.

Besøg vores fysiske butik – ÅBNINGSTIDER
Mandag – torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00

© Hansen/Nissen, Søndergade 1, 8700 Horsens. Developed by CodeOptimus

Handelsbetingelser