• Hurtig levering
  • Fri fragt v. 498 DKK
  • Gratis retur
  • Byttefrist af julegaver frem til 28/01/2023
Denne 2-vejs YKK er solid og nem at bruge. Jakken har to ekstra rummelige yderlommer med klap til nem opbevaring af handsker, nøgler, og andre peronlige småting, samt en inderlomme med lynlås. Modellen har tweed og skind trimming både indvendigt og udvendigt, og 2 stropper med knap på ryggen til smart justering af taljevidden. Jakken er forstærket med "locker loop" på ryggen, som bruges når du hænger jakken fra dig.

Vedligeholdelse: Som alle andre Barbour oilskinsjakker, skal jakken have et nyt lag voks når det gamle er slidt af eller tørret ind, så den fortsat kan bevare sin vandtætte funktion. Der kan sagtens gå op til 2 år mellem jakken skal vokses. Alternativt kan man aflevere jakken hos en Barbour forhandler, som sender jakken videre til Barbours skandinaviske værksted. Husk at gøre det uden for sæson, da der kan forekomme ekstra leveringstid.

Skriv en anmeldelse

Log venligst ind eller registrer for at anmelde


Barbour barbour herreford wax jacket

Varenummer: mwx1213

Mærke: Barbour


2-vejs YKK fra Barbour, udført i funktionelle og solide materialer, du kan få glæde af gennem flere sæsoner. Jakken er med lommer, stropper til justering af taljevidden, og locker loop på ryggen. 

2.500,- kr.

Vælg Farve:  OL71 GRØN

Vælg Størrelse:  XXL


Julegave ombytning

Vi har forlænget byttefristen helt frem til 28/01/2023

14 dages returret

Returlabel medfølges i pakken

Click & Collect

Mulighed for bestilling over nettet og hente pakken i butikken

Fri fragt over 498 kr

Køb for over 498 kr og få fri fragt