Persondatapolitik

Persondatapolitik



Formålet med denne persondata politik er at gøre dig opmærksom på, hvordan Hansen / Nissen (”Hansen / Nissen” eller ”vi”) behandler personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og Databeskyttelsesloven (DBL). Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Hansen/Nissens måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.

 

  1. Ejer- og kontaktoplysninger

Hjemmesiden er drevet og ejet af:
Hansen/Nissen
Søndergade 1
8700 Horsens

CVR-nr: 37323969
Tlf.: 7562 3844


E-mail:  mail@hansenognissen.dk

 

  1. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt købshistorik.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Vi behandler dine oplysninger til et eller flere specifikke formål, herunder:

  • Når du handler online på https://www.hansenognissen.dk
  • Når du tilmelder dig Hansen/Nissens nyhedsbrev 
  • Når du opretter en kundekonto på https://www.hansenognissen.dk
  • Når du tilmelder dig Hansen/Nissens kundeklub (enten online eller i Hansen/Nissens butik) 
  • Når du deltager i en af Hansen/Nissens konkurrencer 

Når du registrerer din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Hansen/Nissen flere gange.

 

  1. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Administration af kundeklub
  • Administration af brugerkonto / profil
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Adfærdsbaseret markedsføring/profilering
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag



Bemærk at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Hansen/Nissen fører statistik over anonymiserede data, altså data der ikke indeholder personoplysninger, indsamlet via brugernes anvendelse af websitet. Vi ser på hvilke områder af webshop vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne.

Disse data hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen på webshoppen.
Vi opsamler disse data som en samlet gruppe af brugere og har derfor ikke ikke specifikke oplysninger om dig og hvor du befinder dig.

Vi videregiver eller sælger ikke dine købsinformationer til tredjepart. vores webside. 

  1. Videregivelse

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af Hansen/Nissen anvendte fragtfirma. Ligeledes overlades dine personoplysninger til Hansen/Nissens samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Hansen/Nissens vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Hansen/Nissens vegne og i overensstemmelse med Hansen/Nissens instruks.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 

  1. Sletning af personoplysninger

Vi gemmer oplysninger om dig, så længe vi har et legitimt og sagligt grundlag herfor, herunder så vi har mulighed for at betjene dig bedst muligt. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

 

  1. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies her (link til cookie politik).

 

  1. Sikkerhed

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed.

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

 

For at undgå datatab tager vi løbende back up af vores datasæt. Vi beskytter også fortroligheden og autenciteten af dine data ved hjælp af kryptering.

Ved gennemførelse af ordre i webshoppen sendes dine kreditkortinformationer direkte til vores betalingsudbyder. Hansen/Nissen har således ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Vi anvender Bambora og Nets som online betalingsudbyder.

 

  1. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.

 

  1. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag.

Hvis du ønsker at tilbagekalde eller ændre dit samtykke, kan du kontakte os på mail@hansenognissen.dk eller 7562 3844.

Du kan også skrive til os på følgende adresse:

HANSEN/NISSEN
Søndergade 1
8700 Horsens

 

  1. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

  1. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 9 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.