Byens bedste butik.

Den 7. april 1953 åbnede Peter Tage Hansen og Peter Nissen deres nye herretøjsbutik på Søndergade i Horsens.

Navnet var Hansen og Nissen, og de to indehavere deltes om opgaverne: Nissen kørte landet rundt og opkøbte gode tilbud hos de mange tekstilfabrikker især i Midtjylland, mens Hansen sørgede for at sælge de indkøbte varer på Søndergade. I alle 60 år har vi haft kunderne i centrum.

Vi møder hver kunde med respekt og med personlig betjening. For os er service en selvfølge og kvaliteten bliver aldrig udsolgt. Det har kun været muligt med et stærkt og loyalt team af engagerede medarbejdere gennem alle årene. Vi har været stolte af at være en del af Søndergade i seks årtier.
 

STUEN
Er vores afdeling hvor du finder mange af vores casual / fritids mærker fra danske og internationale superbrands.
Kig ind i stuen og oplev vores store udvalg fra vores kendte leverandører, Tommy Hilfiger – Ralph Lauren – Matinique – Signal – State Of Art – Selected – Park Lane – Hilfiger Denim – Bjørn Borg – JBS – Levis – Mads Nørgaard – Replay - NN07 - Calvin Klein - Lacoste.

Derudover har vi en række produkt specialister indenfor skjorter, strik og bukser. Hvor du finder et stort udvalg i bla. skjorter i alle størrelser og modeller og mange med ekstra ærme længde og Bukser i 4 forskellige længder.
Eterna som er strygefri bomulds skjorter, derudover finder du Bosweel – Seven Seas – Clipper strik og de fantastiske bukser fra Alberto og Brax.
 

1. SAL
Er afdelingen med business og fest tøj indenfor habitter, jakker, bukser og skjorter. Vi fører alle størrelser i jakker og habitter uanset om du er høj eller lav – tyk eller tynd. Vi sørger for at tøjet er tilpasset og sidder perfekt når du går ud af døren, det gør vi i samarbejde med vores egen skrædder som ordner det hurtigt og professionelt på egen skrædderstue.

I vores festtøjs afdeling har vi alt fra smoking, Kjolesæt og Bryllupshabitter som kan bruges til den store dag og alt i tilbehør. Et bryllup skal være uforglemmeligt – og dit tøj skal passe til. Det kan kræve mange og store overvejelser, men det bliver lidt lettere, hvis du begynder på 1 sal, hvor Vi står klar til at hjælpe. Også hvis tiden er knap. Uanset om det er den klassiske smoking, et kjolesæt eller en eksklusiv habit.

 

     
             
     
             
     
             
       

HANSEN / NISSEN

Søndergade 1
DK-8700 Horsens

 

webbureau easynet

KONTAKT

(+45) 75 62 38 44
mail@hansenognissen.dk

 

 

GENVEJE

   

Køb et gavekort
Kundeklubben
Skrædder

Mærker / brands
Firmatøj
Tøj til teenager

Jakkesæt
Accessories
Overtøj / sko

Persondatapolitik

   

 

VI SPONSORERER

Kræftens Bekæmpelse